Alles bij de hand onderweg

Mobiele werkplek

Praktische mobiele werkplekken

Wil je jouw werkplek eenvoudig kunnen vervoeren en verplaatsen dan kunnen we naar wens een flightcase bouwen. Deze flightcase kun je als het waren uitvouwen tot jouw ideale werkplek. Alles wat je nodig hebt zit in de kist die je eenvoudig in en uit een bus kunt rollen. Zo werk je de ene dag hier en de volgende dag op een andere plek zonder dat het veel moeite kost. Bovendien zit je werkplek onderweg veilig tegen beschadiging in de flightcase.

Zeker tijdens het evenementenseizoen is het belangrijk om je apparatuur veilig te vervoeren en snel op te zetten. Of je nu een mobiele bar of een studio meubel nodig hebt, we maken mobiele werkplekken volledig op maat.


Mobiele werkplek op maat

Voor muzikanten en dj’s die reizen en hun werkplek steeds verplaatsen is het van belang dat apparatuur snel opgebouwd en afgebroken kan worden. Daarnaast moet het vervoer ook makkelijk, snel en licht zijn.

Tijdens de afgelopen 30 jaar hebben we veel ervaring en kennis op het gebied van mobiele werkplekken die we graag met je delen. Zo zijn we in staat om met diverse oplossingen voor de entertainment- en evenementenbranche te komen. Enkele voorbeelden van mobiele werkplekken die we regelmatig realiseren zijn:

  • Regiemeubel: Dit is een flightcase die je kunt openvouwen om daarin eenvoudig en veilig je regieapparatuur te installeren. Zo kun je direct op locatie aan de slag gaan met het editen en bewerken van je opnames. We kunnen deze volledig volgens wens maken.
  • Mengpaneel case: Zoals de naam al aangeeft, is dit een flightcase speciaal ontworpen voor dj’s om hun mengpaneel eenvoudig te vervoeren en bijna direct te gebruiken op de plaats van bestemming.
  • Mobiele bar: Deze valt snel op te bouwen waarbij de kist zelf het onderstel van de bar is. Alle overige onderdelen zoals de toonbank zijn eenvoudig demontabel en kunnen bij transport in de kist. Deze past door standaard deuren en is daardoor op vrijwel iedere plek inzetbaar. Naar wens met ingebouwde verlichting al dan niet in kleur. Ook kunnen we daarbij demontabele barkrukken leveren.


Studio meubel op maat

Als je duidelijk hebt wat je mee wilt voor jouw mobiele studio dan kijken we samen hoe we daar een functionele flightcase bij bouwen. De maat passen we aan wat jij nodig hebt voor jouw werk. Vervolgens kunnen we het uiterlijk ook specifiek personaliseren. We graferen dan bijvoorbeeld je beeldmerk of naam in. Dit komt extra professioneel over en maakt het tevens persoonlijk.

Ben je er nog niet precies uit wat je wilt? Ook dan kun je contact opnemen zodat we met je mee kunnen denken. Door onze ervaringen kunnen we je mogelijk op handige ideeën brengen. Als je vervolgens weet wat je wenst dan brengen we eerst een offerte uit. Daarna besluit je of we verder gaan met elkaar.


Neem contact op

Zoek je naar een manier om tijd te besparen tijdens het opzetten van je apparatuur? Dan kunnen wij je verder helpen. We zijn in staat om mobiele werkplekken en muziekstudio meubels voor je te maken. Hiermee kun je in een mum van tijd aan de slag.

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte. Hiervoor kun je bellen naar 0595-425144, een mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier op deze website. Wij staan je zo snel mogelijk te woord.