Peli case op maat voor jou

Waterdichte bescherming

Zoek je een oerstevige en zo goed mogelijke bescherming van apparatuur dan maken wij dit bij Just in Case specifiek naar wens. De sterke waterdichte koffers, ook wel peli cases genoemd zijn in te richten naar je persoonlijke voorkeuren. Zo kun je jouw spullen eenvoudig vervoeren en ga je goed voorbereid naar de klant, patiënt of klus.


Wat is een Peli case?

Een peli case is een stof-, lucht- en waterdichte koffer geschikt voor het vervoeren van apparatuur. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen vallen en ruw gebruik. Deze lichtgewicht koffers van recyclebaar polypropyleen zijn zo sterk dat ze schade door luchtdruk in het vliegtuig of onderdompeling in water kunnen doorstaan.

De peli cases kun je bestellen in diverse formaten en kleuren. Wij voorzien ze voor jou van een op maat gefreesd interieur. Dit doen we met behulp van onze moderne CNC machine. Op deze manier kun je jouw peli case volledig naar wens inrichten. Hiermee heb je dan je materiaal overzichtelijk en binnen handbereik. Peli cases worden dagelijks door uiteenlopende beroepsgroepen gebruikt, zoals muzikanten, verkopers, ambulancepersoneel en ingenieurs.


ZAKELIJKE KOFFER OP MAAT

Je kunt onze peli cases door ons ook volledig laten personaliseren. We voorzien deze dan van het door jouw gewenste logo en eventueel bedrijfsnaam. Dit kan door middel van zeefdruk of een sticker.

Een peli case kopen is dus echt iets persoonlijks. Ben je aan het twijfelen over de juiste koffer? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Onze ervaren collega’s staan voor je klaar met passend advies. Vervolgens stellen we dan eerst een offerte op. Daarna besluit je pas of je met ons in zee gaat. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten.


Op pad met gevoelige apparatuur? Neem contact op!

Ga je regelmatig op pad met gevoelige apparatuur of ben je veel tijd kwijt met het bij elkaar verzamelen van de juiste instrumenten?  We zorgen dat je peli cases helemaal afgestemd zijn op jouw doelen. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte. Hiervoor kun je bellen naar 0595-425144, een mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier op deze website. Wij staan je zo snel mogelijk te woord.