Verlengstuk van jezelf

Transportkoffer

Op maat gemaakt voor iedere gelegenheid

Ben je regelmatig onderweg en zoek je een prettige manier om je apparatuur en instrumenten goed beschermd en geordend te vervoeren? Dan kunnen wij specifiek voor jou een transport- of presentatiekoffer maken. Hierin zijn we al ruim 30 jaar gespecialiseerd. We luisteren naar je wensen en denken mee vanuit onze ervaring op dit gebied. Zo ontstaat uiteindelijk de flightcase koffer die perfect past bij jouw werk en behoeften.


Professionele transportkoffers

Je wilt een transportkoffer gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Samen denken we de koffer uit die professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Dit kan zeker in je voordeel werken als vertegenwoordiger van een organisatie.

Onze ervaren collega’s zijn bedreven in het maken van diverse soorten transportkisten op maat. Hierbij kun je denken aan:


Gepersonaliseerde transportkoffer op maat

Onze cases zijn volledig te personaliseren. Zo kunnen we de koffer voorzien van een logo of naam van je bedrijf. Meestal graveren wij dit in maar het kan ook als sticker of zeefdruk. Je transportkoffer wordt dan nog persoonlijker.

Ben je nog aan het twijfelen over de juiste soort koffer? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. We staan voor je klaar met passend advies. Je krijgt altijd eerst te horen wat de kosten zijn voordat je besluit de koffer wel of niet te bestellen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.Neem contact op

Ben je op zoek naar een geschikte koffer om je apparatuur en instrumenten in te vervoeren? Dan kunnen we je verder helpen. We bieden verschillende soorten transportkoffers op maat voor elk soort beroep en gelegenheid.

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte. Hiervoor kun je bellen naar 0595-425144, een mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier op deze website. Wij staan je zo snel mogelijk te woord.