Je wilt graag een nieuwe mooie inrichting passend bij jouw bedrijf in je bedrijfsbus. Het is wel van belang dat het een goedkope bedrijfswageninrichting is. Hieronder leggen we uit wat je kunt doen zodat je een prachtig uitziende inrichting kunt aanschaffen zonder dat je er teveel geld aan kwijt bent.

Deze prachtige onverwoestbare inrichting met twee kasten is er al vanaf 720 euro exclusief BTW en verzendkosten

Stellingkasten voor goedkope bedrijfswageninrichting

Als eerste wil je graag stellingkasten in de bedrijfswagen waar je mooi overzichtelijk je materialen in op kunt bergen. Een optie is om één, twee of misschien zelfs drie stellingkasten te plaatsen.

Vaak wil men twee links en één rechts aan de kant van de schuifdeur. Wij hebben standaard stellingkasten in de aanbieding waardoor je voor weinig geld jouw bus volledig kunt inrichten op deze manier. Het ziet er gelikt uit en kasten zijn licht in gewicht maar toch ijzersterk.

De prijs is 360 of voor de allerhoogste kasten met extra ligger 470 euro exclusief BTW en verzendkosten. Zelf ophalen is mogelijk op werkdagen. Even overleggen is wel wenselijk.

Deze kasten gaan jarenlang mee door een speciale constructie. Ook worden er hoogwaardige materialen gebruikt waaronder berkenmultiplex en aluminiumstrips.

Na jaren intensief gebruik kun je ze dan vaak nog over bouwen naar je volgende bedrijfswagen. Dit lukt mits de volgende wagen even grote of grotere afmetingen heeft. Het is natuurlijk extra voordelig dat je maar één keer een inrichting hoeft aan te schaffen.

Toebehoren

Bakken

In de stellingkasten kun je nog kunststof stellingbakken plaatsen. Hierin kun je overzichtelijk je materialen opbergen. De liggers van de kast gebruik je zo heel efficiënt. Je kunt zelfs nog tussenschotjes in de bakken plaatsen om een onderverdeling te maken.

 

Rubber matten

Tegen het rammelen en het verschuiven van materialen kun je in de schappen van de stelling rubbermatten leggen. Dit werkt geluidsreducerend.

 

Aluminium verdeelschotten

In de schappen van de stellingkast kun je een onderverdeling maken met aluminium verdeelschotten. Zo kun je het materiaal overzichtelijk uit elkaar houden.

Twee verschillende maten standaardkast met rubbermatten en kunststof stellingbakken met kunststof verdeelschotten

Ladeblok voor goedkope inrichting

Als je niet steeds in en uit de bedrijfswagen wilt klimmen om je spullen te pakken is er een praktische oplossing. Je schaft een standaard ladeblok aan wat je onder een verhoogde laadvloer legt. Op deze manier blijft de complete laadvloer beschikbaar voor het transport van materiaal.

Dit ladeblok is voorzien van 5 laden: twee korte en drie lange allen zonder geleiders. Deze laden kunnen tegen meerprijs nog voorzien worden van tussenschotjes. Verder ontstaat er nog een mooi bergvak bij de schuifdeur.

Echter wij kunnen ook bodemlades naar wens op maat maken. Een vloerlade is er vanaf 420 euro exclusief BTW en verzendkosten.

Combinatie kast en laden

Mocht je vooral veel verschillende onderdelen op te bergen hebben dan is het ook mogelijk om één of meerdere stellingkasten te combineren met een ladeblok. Zo weet je zeker dat je voor alles een mooie plek hebt om het in op te bergen. Hierdoor is het overzichtelijk waardoor je niet misgrijpt en daardoor tussendoor naar de bouwmarkt moet.

Zelfs als je voor deze combinatie kiest blijft de inrichting betaalbaar. Zo ben je er dan van verzekerd dat je jarenlang een professionele indruk achterlaat bij je klanten.

Combinatie van ladeblok met aluminium stellingkasten op de laadvloer

Kortom er zijn verschillende opties voor een goedkope bedrijfswageninrichting. Je kunt deze inrichting zelf samenstellen met standaardstellingkasten en/of een ladeblok. De inrichting is zo degelijk, ondanks het relatief lage gewicht, dat deze jarenlang mee gaat en dan nog over te bouwen valt, mits de volgende bedrijfswagen ruim genoeg is. Daarnaast gaat jouw inrichting er professioneel uit zien. Een perfect visitekaartje.

Wil je meer weten of wil je een offerte aanvragen? Neem contact op via telefoonnummer 0595-425144, mail naar info@justincase.nl of vul het formulier hieronder in.

4 + 13 =

Call Now Button