Groningen

Uw allround maatwerkleverancier in Groningen en omstreken!

Just in Case is uw allround maatwerkleverancier in Groningen en omstreken. Vroeger waren wij voornamelijk gespecialiseerd in het leveren van flightcases, maar we zijn de laatste jaren meer producten en diensten gaan leveren waarbij maatwerk het uitgangspunt is. Naast het leveren van uw flightcase op maat, zijn wij ons ook gaan bezig houden met het verzorgen van bus en bedrijfswagen inrichting, oprijplaten en interieurbouw. Onze diensten en producten zijn er op gericht om uw werk en transport in en rondom Groningen veiliger en praktischer te laten verlopen!

Het juist adres voor uw flightcases

Flightcases zijn essentieel voor het veilig transporteren van uw apparatuur naar bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. Enerzijds zorgt een flightcase (incl. omvormer) dat u het overzicht behoudt, anderzijds laat het verzorgde uiterlijk van de presentatiekoffer een professionele indruk achter op anderen.

Bij het flightcase bouwen, houden onze specialisten rekening met uw wensen. Zo kunnen wij uw bedrijfslogo of –naam op de flightcase zetten of het binnenrack afwerken met spetterlak, metal-look of gekleurde rackafwerkingen.

Flightcases Groningen

Bedrijfswagen volledig inrichting

Tegenwoordig is het flightcase bouwen niet meer per definitie de core business van Just in Case en faciliteren wij ook uw bus inrichting. Wij hebben bewust de keuze gemaakt voor de duurzame aluminium materialen van Finnerup. Hierdoor dragen wij bij aan beter milieu in Groningen maar ook u plukt er de vruchten van:

  • Uw bus is overzichtelijker en bovendien veiliger door onze stellingen en kasten;
  • Het zeer lichte Finnerup aluminium zorgt voor een enorme gewichtsbesparing, waardoor u minder brandstof verbruikt en u over meer laadvermogen beschikt;
  • Dit soort aluminium is haast onverwoestbaar (3 jaar garantie) en gaat tot 15 jaar mee.

Verder leveren wij ook oprijplaten zodat u uw benodigdheden veilig en gemakkelijk van uw bus naar de locatie in Groningen of elders kunt brengen.

Interieurbouw

Omdat Groningen en de omliggende plaatsen de laatste jaren erg in trek zijn bij MKB-bedrijven verzorgen wij ook regelmatig de inrichting van het interieur voor het MKB. Uw balie of loket wordt dankzij de interieurbouw van Just in Case het visitekaartje bij uitstek bij al uw klanten in Groningen!

De beste keuze voor al uw maatwerk

Dankzij de vakkennis en vaardigheden die onze specialisten in huis hebben, zijn wij in staat om tot in de kleinste details maatwerk te leveren in Groningen en omringende plaatsen. Voor al uw flightcases, de inrichting van uw bedrijfswagen, oprijplaten en interieurbouw is Just in Case het juiste adres in de regio Groningen!

Call Now Button