Handwasset

Een anti-corona handwasset is in de bedrijfswagen momenteel onmisbaar als je onderweg bent. Om te voorkomen dat je via je handen het virus binnenkrijgt is het van belang om regelmatig je handen te wassen. Onderweg kan dit best lastig zijn. Ten eerste omdat er niet overal makkelijk een wasgelegenheid voor handen is. Ten tweede omdat je daarna bij het naar buitenlopen vaak toch weer een deurklink moet aanraken. Juist die deurklink raken meerdere mensen aan waarmee de kans dat deze besmet is extra hoog is. Daarnaast blijft op het metaal van de klink de Corona een aantal uren leven. Je wilt vermijden dat je bij het naar buiten lopen toch nog net het virus oppikt. Wat te doen?

 

Mobiele anti-corona handwasunit

We hebben een prachtige oplossing om jezelf te beschermen en daarmee dus ook je collega’s en je dierbaren. Dit is de mobiele anti-corona handwasset voor in de bedrijfswagen. Dit is een professioneel handreinigingssysteem wat je overal mee naar toe kan nemen. Bovendien neemt dit maar weinig plek in.

 

Indien nodig kun je de gehele handwasset uit de bedrijfswagen ook meenemen naar de werkplek. De set zit namelijk met een klemgespband vast aan een montagebeugel. Deze beugel zit op een vaste plek in de auto gemonteerd. In één beweging maak je de unit los en neem je deze moeiteloos met de bijbehorende schouderband over je schouder mee.

 

Unieke coronaproof waterleiding

De handwasset is voorzien van een unieke buigbare waterleiding zonder kraan. Deze kun je met je pols of onderarm bedienen. Dit is fijn want zou je met je handen een kraan moeten opendraaien dan kun je deze direct besmetten met een virus dat je van de werkplek hebt meegenomen. Als je na het handenwassen de kraan dichtdraait kun je vervolgens jezelf herbesmetten met dit virus. Maar met de buigbare waterleiding van deze all-in-one handwasset ben je veilig want die kun je met je arm bedienen waardoor minder besmettingsgevaar optreedt.

De flexibele waterleiding kun je in elke gewenste stand zetten en blijft dan gefixeerd in die positie staan. Beweeg je de leiding naar beneden dan komt hier door de zwaartekracht water uit lopen. Wijst de slang naar boven dan komt er geen water uit.

Plek handwasset in de bedrijfswagen

Vaak is bij de kleinere bedrijfswagen één van de twee achterdeuren een geschikte plek om de handwasset te monteren. Zodra je de deur opendoet is de set beschikbaar op een aangename hoogte. Het water kan ook makkelijk weglopen of in een emmer opgevangen worden.

 

Bij de grotere bedrijfswagen kun je de set ook monteren aan de stellingkast. Als deze stellingkast tot de deur toe doorloopt kun je nog steeds makkelijk het water kwijt.

 

Welke plek je ook kiest voor de plaatsing van de handwasset, plaats deze altijd rechtop. Dit is van belang omdat de watertank anders leeg kan lopen onderweg.

Wasinstructie mobiele anti-corona handwasset

 1. Veeg eerst met papier eventueel smeer en vuil van je handen af
 2. Voor water met de pols of onderarm de waterleiding naar beneden buigen; zo raakt de leiding niet besmet
 3. Handen bevochtigen
 4. Leiding terug bewegen met pols of onderarm
 5. Handen inzepen en goed wrijven volgens RIVM richtlijnen
 6. Meeste zeep met een stukje papier afnemen
 7. Opnieuw met de pols de waterleiding naar beneden buigen
 8. Resterende zeepresten afwassen
 9. Waterleiding terug bewegen
 10. Handen drogen met papier

 

Kenmerken all-in-one handwassysteem

 • In één behuizing zit de complete set om je handen te wassen geïntegreerd: (desinfecterende) zeep, handcleaner of ethanol, water, papier en eventueel handcrème
 • Minimaal watergebruik; tot 90% minder dan bij een reguliere wastafel of jerrycan met kraan
 • Waterslang die in elke gewenste stand fixeert
 • Waterreservoir van 5 liter
 • Lichtgewicht en ruimtebesparend
 • Via montagebeugel eenvoudig monteren en demonteren
 • Mobiel en dus mee te nemen naar de werkplek
 • Geschikt voor elk type bedrijfswagen of personenuto
 • Duurzaam materiaal: behuizing van kunststof
 • Gezonder reinigen zonder chemicaliën of handgel
 • Milieuvriendelijk: biologisch afbreekbare zeepproducten
 • Geïntegreerd afvalbakje voor papierresten
 • Flacons met reinigingsmiddelen en papier zijn na te bestellen of vul na met je eigen favoriete zeep

 

Mocht je liever een vaste wasunit wensen die je zelf samenstelt dan kan dit ook. Op maat kunnen wij dit voor u maken. Handwassystemen

Drie reinigingsproducten bij de handwasset bedrijfswagen

Bij de handwasset zijn drie reinigingsproducten ontwikkeld: crèmezeep, handreiniger en handdesinfectie. Deze drie producten hebben elk heel praktische eigenschappen.

 

Crèmezeep

Deze crèmezeep valt makkelijker af te wassen dan normale zeep. Hierdoor is minder water dan gebruikelijk nodig. Omdat het aloe vera bevat is het hydraterend en helen huidbeschadigingen vlotter. Zo blijven je handen zacht en soepel en drogen ze minder uit.

 

Handreiniger

Dit product is speciaal voor als je erg vieze handen hebt. Het verwijdert makkelijk olie, vet, teer, enzovoort. Daarnaast neemt het vieze geuren van de handen weg. Belangrijk is dat het ook de groei van micro-organismen, zoals het coronavirus, remt.

 

Handdesinfectiemiddel

Dit middel is voor de desinfectie van de handen en de onderarmen. Hier houden virussen in het algemeen niet van. Zo kan je het risico van besmetting verder voorkomen. Veilig om weer te vertrekken na gedane arbeid en het virus niet mee te nemen.

Vraag vrijblijvend informatie aan

2 + 1 =

Call Now Button