Haren

Uw allround maatwerkleverancier in Haren en omstreken!

Just in Case is uw allround maatwerkleverancier in Haren en omstreken. Voorheen waren wij vooral gespecialiseerd in het leveren van flightcases. Doordat wij al zo lang in deze business zitten, staat dit onderdeel van onze organisatie nog steeds erg hoog aangeschreven bij veel bedrijven in de omtrek van Haren.

De laatste jaren is Just in Case steeds meer producten en diensten gaan leveren waarbij maatwerk het uitgangspunt is. Naast het leveren van uw flightcase op maat, zijn wij ons ook gaan bezig houden met het verzorgen van bus en bedrijfswagen inrichting, oprijplaten en interieurbouw. Just in Case kan uw bedrijf in Haren als geen ander van dienst zijn bij maatwerk.

Haren Bedrijfswageninrichting Alu-Hout

Het juiste adres voor uw flightcases

Flightcases zijn onmisbaar voor het veilig vervoeren van apparatuur. Wij zetten voor u de voordelen van een flightcase op maat van Just in Case op een rij:

  • Onze flightcases zorgen ervoor dat uw apparatuur onbeschadigd aan komt
  • Een uitgekiende flightcase (incl. omvormer) zorgt ervoor dat u het overzicht behoudt
  • Het verzorgde uiterlijk van de flightcase laat een professionele indruk achter
  • Uw logo of bedrijfsnaam op de flightcase
  • Kies voor gekleurde rackafwerkingen, spetterlak of een metal-look

De inrichting van uw bus

Het flightcase bouwen is niet langer meer de enige specialiteit van Just in Case. Tegenwoordig faciliteren wij bijvoorbeeld ook uw bus inrichting in Haren. Wij zijn erg flexibel als het gaat om persoonlijke wensen. Desgewenst kunnen allerlei specials in de bedrijfswagen inrichting worden toegevoegd. Denk hierbij aan bumperbeschermers, dak ventilatoren, middenconsoles etc..
Door het gebruik van stellingen en kasten behoudt u het overzicht en komt alles veilig en onbeschadigd aan op de bestemming. Het duurzame en zeer lichte Finnerup aluminium dat wij gebruiken houdt het gewicht laag wat het laadvermogen en benzineverbruik ten goede komt. Dit type aluminium is haast onverwoestbaar, gaat tot 15 jaar mee en u ontvangt 3 jaar garantie van ons. Verder leveren wij in Haren ook oprijplaten, zodat u uw benodigdheden veilig en gemakkelijk in en uit uw bus kunt laden.

Interieurbouw

Just in Case is de laatste jaren uitgegroeid tot een echte allround maatwerkleverancier. Zo zijn we ons ook gaan bezig houden met interieurbouw in Haren. We zijn vooral erg bedreven in het ontwerpen en bouwen van balies en loketten. Uw balie of loket wordt dankzij Just in Case een mooi visitekaartje voor uw klanten in Haren!

De beste keuze maatwerk oplossingen

Voor al uw flightcases, bedrijfswagen inrichting, oprijplaten en interieurbouw in Haren is Just in Case het juiste adres. Dankzij kennis en ervaring zijn wij in staat om tot in detail maatwerk te leveren voor u in de omgeving van Haren.

Call Now Button