Hoogeveen

De bedrijfswageninrichting die je wenst in de regio Hoogeveen!

In Hoogeveen en omstreken produceren wij een bedrijfswagen inrichting op maat naar jouw wensen. Ook kunnen wij een serie bedrijfswagens inrichten. 

De producten die wij maken zijn oerdegelijk waardoor je er lang plezier van zult hebben. Ze zijn erop gericht om je werk en het transport in en rondom Hoogeveen veiliger en praktischer te maken!

Op maat één of meerdere bedrijfswageninrichtingen bestellen in Hoogeveen is mogelijk. Oerdegelijke inrichting met alles er op en eraan maken wij voor jou in onze eigen fabriek.

Maatwerk 

Wat bedrijfswageninrichtingen betreft maken wij alles op maat. Wij nemen alle zorgen uit handen en denken mee vanuit onze expertise. Zo kun je veilig werken en alles veilig transporteren Ook houd je met een door ons verzorgde inrichting overzicht over je gereedschap en materiaal. Daarnaast laat het verzorgde uiterlijk van je bus een betrouwbare indruk achter bij de klant.

Onderdelen

We leveren alles wat je maar nodig kunt hebben voor je businrichting. Hier volgen drie voorbeelden:

  • Misschien wil je beschikken over stroom met behulp van een omvormer.
  • Wellicht wil je jouw bus laten voorzien van betimmering? Er zijn veel opties mogelijk.
  • Ook leveren we oprijplaten zodat je apparatuur en gereedschap veilig de bus in en uit kan
Een bedrijfswagennrichting op maat gemaakt voor een klant in Hoogeveen. Veel plek voor klein materiaal in koffers of bakjes in een voledig uittrekbare lade

Bedrijfswagen inrichting en oprijplaten in Hoogeveen

Wij kiezen bewust voor duurzame materialen. Zo maken wij bij de inrichting van jouw bedrijfswagen gebruik van het zeer lichte maar sterke Finnerup en Tom-lockmateriaal. Hoewel dit materiaal haast onverwoestbaar is en 15 jaar meegaat, is het 100% recyclebaar en dus klimaatneutraal. Zo dragen wij bij aan een betere leefomgeving Hoogeveen en omstreken. Verder biedt dit materiaal jou als klant ook de volgende voordelen:

  • Je bedrijfswagen is overzichtelijker en veiliger door het gebruik van dit type stellingen en kasten
  • Het gebruik van het lichte aluminium zorgt voor een aanzienlijke gewichtsbesparing, waardoor je minder brandstof verbruikt en u de beschikking heeft over meer laadvermogen
  • U krijgt 3 jaar garantie op het materiaal, wat overigens zeker 15 jaar meegaat.

Met dit type inrichtingen leveren we maatwerk tot in de details  in Hoogeveen en omgeving. Wil je een unieke inrichting die toch goed betaalbaar is? Dan ben je aan het juiste adres bij ons in Hoogeveen!

Vraag vrijblijvend informatie aan

10 + 7 =

Call Now Button