Hoogeveen

De beste maatwerkleverancier in de regio Hoogeveen!

Just in Case is uw allround maatwerkleverancier in Hoogeveen en omstreken. Wij waren voorheen voornamelijk gespecialiseerd in het leveren van flightcases, maar zijn ons de laatste tijd op meer producten en diensten gaan richten waarbij maatwerk het uitgangspunt is. U kunt uiteraard nog steeds bij ons terecht voor uw flightcase op maat, maar tegenwoordig ook voor bus en bedrijfswagen inrichting, oprijplaten en interieurbouw. Onze diensten en producten zijn er op gericht om uw werk en transport in en rondom Hoogeveen veiliger en praktischer te maken!

Just in Case uw flightcase specialist

Wat ons betreft zijn flightcases essentieel voor het veilig transporteren van uw apparatuur. Een flightcase van Just in Case zorgt er voor dat u het overzicht behoudt, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfspresentatie. Het verzorgde uiterlijk van de presentatiekoffer laat een betrouwbare indruk achter op de klant. Onze flightcases beschikken bovendien over een omvormer aan de buitenzijde van de koffer. Onze specialisten houden met het flightcase bouwen rekening met de wensen van u als klant. Uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam kunnen wij op de flightcase zetten. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook het binnenrack afwerken met spetterlak, metal-look of gekleurde rackafwerkingen.

Hoogeveen Bedrijfswageninrichting op maat

Bedrijfswagen inrichting en oprijplaten

Het flightcase bouwen is tegenwoordig niet meer per se de core business van Just in Case. We faciliteren sinds enkele jaren uw bus inrichting. Just in Case maakt bewust de keuze duurzame materialen. Zo maken wij bij de inrichting van uw bedrijfswagen gebruik van het zeer lichte Finnerup materiaal. Hoewel dit materiaal haast onverwoestbaar is en 15 jaar meegaat, is het 100% recyclebaar en dus klimaatneutraal. Zo dragen wij bij aan een betere leefomgeving Hoogeveen en omstreken. Verder biedt dit materiaal u als klant tal van voordelen:

  • Uw bedrijfswagen is overzichtelijker en veiliger door de stellingen en kasten van Just in Case;
  • Het gebruik van het lichte aluminium zorgt voor een aanzienlijke gewichtsbesparing, waardoor u minder brandstof verbruikt en u de beschikking heeft over meer laadvermogen;
  • U krijgt 3 jaar garantie op het Finnerup materiaal, wat tot 15 jaar mee gaat.
  • Wij leveren ook oprijplaten zodat u uw apparatuur en gereedschap veilig uw bus in en uit kunt krijgen

Interieurbouw

Just in Case verzorgt in en rondom Hoogeveen ook interieurbouw. Wij richten ons veel op MKB-bedrijven in de regio Hoogeveen. Bij de inrichting van uw interieur moet u denken aan uw balie of loket. Dankzij het werk van onze vakmannen wordt uw balie of loket een visitekaartje voor uw klanten in Hoogeveen! Ook voor uzelf betekent een verzorgd interieur een prettige werkplek.

De beste keuze voor al uw maatwerk

Onze specialisten kunnen met hun knowhow op het gebied van flightcases tot in de details maatwerk leveren in Hoogeveen en omgeving. Voor al uw flightcases, de inrichting van uw bedrijfswagen, oprijplaten en interieurbouw is Just in case het juiste adres in Hoogeveen!

Call Now Button