Hoogezand

Uw allround maatwerkleverancier in Hoogezand!

Just in Case is uw maatwerkleverancier in Hoogezand. Naast het leveren van flightcases wat we nog steeds volop doen, zijn we al enige tijd een allround bedrijf. Just in Case levert tal van producten en diensten waarbij maatwerk het uitgangspunt is. Wij zijn uiteraard nog steeds bedreven in het verzorgen van uw flightcase op maat voor uw bedrijf in Hoogezand of omgeving. Naast flightcases bieden wij tal van mogelijkheden in Hoogezand, waaronder bus en bedrijfswagen inrichting, oprijplaten en interieurbouw. Just in Case is er op gericht om uw werk en transport in en rondom Hoogezand veiliger en praktischer te laten verlopen!

Hoogezand Bedrijfswageninrichting aluminium

Flightcases, onmisbaar voor uw bedrijf

Flightcases zijn wat ons betreft een absolute must voor uw bedrijf.Flightcases zijn onmisbaar voor het veilig en comfortabel transporteren van uw apparatuur naar bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. Enerzijds zorgt een flightcase (incl. omvormer) van Just in Case er voor dat u het overzicht houdt, anderzijds laat het verzorgde uiterlijk van de flightcase een professionele indruk achter. De eerste indruk die de klant krijgt blijft vaak hangen. Het is daarom van het groot belang dat u beschikt over een solide flightcase. Bij het flightcase bouwen wat onze specialisten doen, houden zij rekening met uw specifieke wensen. Zo kunnen wij uw logo of bedrijfsnaam op de flightcase zetten of het binnenrack afwerken met spetterlak, metal-look of gekleurde rackafwerkingen.

Bedrijfswagen inrichting en oprijplaten

Tegenwoordig is het flightcase bouwen niet meer het enige dat Just in Case aanbiedt in en rond Hoogezand. We faciliteren ook de inrichting van uw bus. Er worden ‘standaard’ modellen aangeboden, maar er zijn volgens klantspecificatie ook verschillende speciale inrichtingen mogelijk. Afhankelijk van uw werkzaamheden kunnen wij uw bedrijfswagen geheel op maar opleveren. Just in Case heeft bewust de afweging gemaakt voor het gebruik van duurzame materialen. Wat het aluminium betreft zijn we in onze zoektocht uitgekomen bij Finnerup. Dit materiaal heeft de volgende voordelen voor u als klant:

  • Uw bus inrichting is gestructureerd en daardoor overzichtelijker
  • Uw bus wordt veiliger door onze stellingen en kasten, geen gedoe meer met schuivende spullen tijdens het rijden;
  • Het zeer lichte Finnerup aluminium zorgt voor gewichtsbesparing, zo verbruikt u minder brandstof;
  • U krijgt 3 jaar garantie op het haast onverwoestbare Finnerup dat c.a. 15 jaar mee gaat;
  • Wij leveren ook oprijplaten zodat u uw benodigdheden veilig en eenvoudig kan in en uitladen.

De inrichting van uw interieur

Voor de inrichting van uw interieur in Hoogezand moet u bij Just in Case zijn! De uitstraling van een balie of loket is van het grootste belang. Het is niet alleen een blikvanger voor de klant, maar ook vrijwel altijd de werkplek van u of van uw werknemers. Just in case zorgt dat uw balie of loket een visitekaartje wordt voor uw klanten in Hoogezand!

Het juiste adres voor al uw maatwerk

De vakkennis en vaardigheden van de specialisten van Just in Case zorgen er voor dat wij in staat zijn om tot in de kleinste details maatwerk te leveren in Hoogezand en regio. Voor flightcases, de inrichting van uw bedrijfswagen, oprijplaten en interieurbouw is Just in Case het adres in Hoogezand en omstreken!

maatwerk
Call Now Button