Hoogezand

Maatwerk bedrijfswageninrichtingen in Hoogezand!

Jouw werkgebied is Hoogezand en omgeving en je bent op zoek naar een bedrijfswageninrichting die precies past bij jouw bezigheden. Als je bij ons aangeeft wat je nodig hebt in je bus dan maken wij dit voor jou op maat. Ook zijn er een aantal standaardproducten die we in kunnen bouwen wat maakt dat de prijzen aantrekkelijk zijn.

De kwaliteit van alle producten is hoogstaand en duurzaam. Het ziet er prachtig uit waardoor je dus een goede indruk maakt op jouw klanten. Tot slot maakt het je werk en transport in en rondom Hoogezand veiliger en praktischer.

Bedrijfswagen inrichtingen op maat in Hoogezand en omgeving geheel op maat van hoogwaardige materialen door ons geleverd

Bedrijfswagen inrichting  van aluminium

Bij de bedrijfswageninrichting die wij voor bedrijven maken in en rond Hoogezand leveren we alles van A tot Z.

Wat de aluminium inrichting betreft bouwen wij Finnerup en Tom Lock in. Deze merken hebben een aantal voordelen:

  • De bus inrichting is goed gestructureerd en daardoor overzichtelijker
  • Je bus is veiliger met deze merken stellingen en kasten. Je hebt geen gedoe meer met schuivende spullen tijdens het rijden
  • Het zeer lichte Finnerup of Tom Lock aluminium zorgt voor gewichtsbesparing. Zo verbruik je minder brandstof. Wel zo prettig
  • Je krijgt 3 jaar garantie op het haast onverwoestbare Finnerup dat c.a. 15 jaar mee gaat en ook nog over te bouwen valt naar een volgende bus.

 

 

 

Oprijplaten als onderdeel van de inrichting

Met oprijplaten kun je jouw benodigdheden veilig en eenvoudig in- en uitladen. Deze platen worden onder een licht verhoogde vloer weggeborgen. Je kunt ze eenvoudig uitschuiven op het moment dat je ze nodig hebt.

 

Een Tom Lock aluminum inrichting is leverbaar in Hoogezand en omgeving en gaat makkelijk 15 jaar mee.

Vraag vrijblijvend informatie aan

7 + 13 =

Voor al je maatwerk

Je zoekt een bedrijfswageninrichter in Hoogezand en regio. Met vakkennis en de juiste vaardigheden zorgen onze specialisten ervoor dat je een maatwerk interieur krijgt dat tot in de kleinste details verzorgt is.

De uitstraling van je bedrijfswageninterieur is van het grootste belang. Het is namelijk een blikvanger. Zo wordt je werkbus een visitekaartje voor jouw klanten in Hoogezand!

Hoogezand Bedrijfswageninrichting aluminium
Call Now Button