Interieurbouw

Bepalend voor de eerste indruk

Bedrijven

Balies, entree- en loketinrichtingen zijn vaak het visitekaartje van uw bedrijf. Het is een van de eerste indrukken die men opdoet van uw bedrijf of organisatie. Naast blikvanger is dit deel van de bedrijfsinrichting ook vrijwel altijd een werkplek die vaak voorzien is van communicatie-, computer- en bewakingsapparatuur. Bij Just in Case zijn wij in staat met al deze gegevens rekening te houden en zodoende een meubel te ontwikkelen dat voldoet aan de verschillende eisen.

Hierbij kunt u denken aan:

  • ARBO eisen t.a.v. de werkplek
  • Huisstijl en kleuren geïntegreerd in meubel
  • Apparatuur verantwoord, bereikbaar en indien nodig gekoeld gemonteerd

Particulieren

Ook voor particulieren maken wij uiteenlopend werk zoals maatwerkkasten, keukens en tafels. Met een mooie uitstraling en precies op maat en niet van design te onderscheiden.

Meer informatie inwinnen?

Onze experts gaan graag met u om de tafel zitten om u te adviseren en samen met u tot een geschikt interieur te komen voor uw specifieke situatie. Met onze kennis op het gebied van interieurbouw komen wij met een oplossing op maat. Wij vertalen uw wensen naar een prachtig interieur. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak  bij u in de buurt.

Interieurbouw

Hangleg kast onder dak