Bepalend voor de eerste indruk

Interieurbouw op maat

Wil je een interieur op maat zoals een speciale balie, entree- of loketinrichting als interieur bedrijf kunnen wij die precies naar wens voor jou maken. Daarbij zorgen wij dat de functionaliteit, het design en de uitstraling volgens jouw idee in het maatwerk interieur realiseren. Je wilt ten slotte dat het eerste wat de klant van jouw bedrijf ziet perfect op orde hebben. Zo maak je een unieke indruk.

Naast blikvanger is dit deel van de bedrijfsinrichting vaak ook een werkplek voorzien van communicatie-, computer- en bewakingsapparatuur. Met ontwikkeling en bouw van een meubel en interieur houden we rekening met deze en andere mogelijke opties.

Opties maatwerk interieur

Naast de inbouw van de apparatuur die er nodig is in het meubel nemen we ook de volgende punten mee:

  • ARBO eisen t.a.v. de werkplek
  • Huisstijl en kleuren geïntegreerd in een meubel
  • Apparatuur verantwoord, bereikbaar en indien nodig gekoeld gemonteerd
Balies, entree- en loketinrichtingen
Videomeubel naar wens op maat te maken. Kies eigen materiaal, kleur en vorm
Verstelbare ontvangstbalie op maat gemaakt
Naar jouw eigen wens maken we een tandartsinrichting op maat

Balie interieur

Wij maken een ontvangstbalie op basis van jouw wensen. Wil je een balie laten maken? Wij realiseren al jaren design balies, entree- en loketinrichtingen voor verschillende soorten bedrijven. Een voorbeeld is een balie voor een bankkantoor.

Veelal is het nodig de balie te voorzien van communicatie-computer- en bewakingsapparatuur. We houden rekening met je verschillende eisen zoals:

  • ARBO-eisen ten aanzien van de werkplek
  • Integreren van de huisstijl en kleuren
  • Verantwoorde inbouw van apparatuur, bereikbaarheid daarvan en eventueel gekoeld gemonteerd indien nodig.

 

Receptiebalie

Als balie voor een receptie valt naast een kantoorbalie ook te denken aan een kappers balie of een balie voor een ziekenhuis. Bij het balie ontwerp kijken we wat jij specifiek nodig hebt. Het balieontwerp wordt aangepast aan de ruimte waar de balie nodig is. Zelfs een mobiele balie is denkbaar als balie inrichting en kunnen wij op maat leveren.

Rabobank

Elektrisch in hoogte verstelbare ontvangstbalie

Horeca barren

Als interieurbouw voor de horeca maken wij bijvoorbeeld een bar toonbank. Naar wens kunnen we op maat maken wat jij nodig hebt aan bar inrichting. Daarbij kunnen we samen je café inrichten zoals jij het hebben wilt.

Bar inrichting op maat maken volgens jouw specifieke wensen
Horeca bar naar wens maat gemaakt

Interieurbouw keukens

Ook op het gebied van keuken interieurbouw kun je bij ons terecht voor maatwerk. Wil je iets bijzonders zoals bijvoorbeeld een keuken met geïntegreerde tafel dan kunnen we om tafel voor een ontwerp.

Het maakt niet uit of het gaat om een complete keuken, een bijpassende uitbreiding of een aanpassing aan de huidige keuken. We gaan er graag mee aan de slag.

 

Keuken
Keuken interieur maat gemaakt volgens je eigen wensen

Bureau werkplek

Je  wilt je werkplek op je eigen unieke manier inrichten. Wij zetten je ideeën om in de realiteit. Met onze eigen CNC-frees kunnen we jouw bureau op maat maken. Daarnaast is er een brede materiaalkeuze mogelijk.

Bureau werkplek naar wens op maat te maken

Interieurbouw kastenwand

Bij de interieurbouw voor bedrijven en particulieren hoort ook de kastenwand. Deze kunnen van diverse materialen naar wens op maat maken.

Interieur
Kastenwand afgestemd op jouw ruimte en materiaalkeuze

Interieur school

Als voorbeeld een mobiele schooltafel met ingebouwde ruimte voor een PC. Deze is voorzien van extra stille ventilatoren. Verder zijn er aansluitingen voor USB3, USBC, Cat6, HDMI en stroom.

Ook een compleet school interieur behoort tot de mogelijkheden. In overleg kunnen we dit naar wens op maat realiseren.

Schooltafel mobiel met extra stille ventilatoren en aansluitingen voor USB3, USBC, Cat6, HDMI en stroom.
Schoolmeubel met ruimte voor een PC. Inclusief kastje en aansluitingen
Schoolmeubel met ingebouwde ruimte voor PC

Winkel interieurbouw

Ook voor winkel interieurs maken we maatwerk. Als u een perfecte uitstraling zoekt, bent u nu aan het juiste adres. Wij maken alles precies op maat en het ziet eruit als design. Wij gaan graag met u om tafel voor advies. Zo komen we samen met u tot een geschikt interieur voor uw specifieke situatie. Met onze kennis en ervaring op het gebied van interieurbouw ontstaat zo een prachtig maatwerkinterieur. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. 

Tafel

Vraag vrijblijvend informatie aan

9 + 5 =

Design tafel naar wens en eigen idee op maat laten maken

Multimedia

Binnen de presentatie- en informatietechnieken gaan de ontwikkelingen snel. De apparatuur bouwen we vaak in waarbij we rekening houden met de looks, anti-diefstal, veiligheid en bedieningsgemak.

Foto van een presentatiewand met doorlichtscherm en geïntegreerde speakerzuilen. Waarbij de achterzijde via een deur bereikbaar is voor diverse demo-opstellingen. 

Meubel en interieurbouw

Naast de winkel interieurbouw en de interieurbouw voor andere bedrijven maken wij ook meubels en interieurs voor particulieren. Hierbij kun je denken aan een badkamer interieur maar ook maatwerkkasten, keukens en tafels.

In alle gevallen zijn de meubels maatgemaakt en uniek. Wij gaan aan de slag met de wensen van jou en dat resulteert in een product met een eigen identiteit.

Videomeubel naar wens op maat te maken. Kies eigen materiaal, kleur en vorm
Call Now Button