Mercedes bedrijfswagen inrichting

Mercedes types:

  >

  Mercedes Citan

  De Citan komt overeen met de Renault Kangoo. De lengte nul is de kleinste Citan en heeft geen schuifdeur.

  Bij elke Citan geldt dat goed in de gaten gehouden moet worden welke breedte overblijft na inbouw. Belangrijk is hier dat er niet teveel ruimte opgaat in de stellingkasten.

   

  Lengte 1

  In het inrichtingsvoorstel is gekozen voor de diepere stellingkasten van 380 mm aan weerzijden. Mocht er meer binnenruimte nodig zijn dan kunnen één of beide kasten ingeruild worden voor hun smallere variant van 280mm.

  Mocht er nog meer binnenruimte nodig zijn dan kan er ook ipv de stellingen gekozen worden voor vloer- of bodemlades. Deze komen onder de verhoogde laadvloer die nu geheel vrij blijft voor vervoer van andere zaken.

  Mercedes Citan (L1) tekening bedrijfswageninrichten

  Lengte 2 Mercedes Citan

  Ook hier geldt net als bij de lengte 1 versie dat indien meer binnenruimte gewenst is  links en/of rechts smallere stellingkasten kunnen komen. Of er kan gekozen worden voor vloerlades.

  Mercedes Citan (L2) tekening bedrijfswageninrichten

  >

  Mercedes Vito

  De Vito is verkrijgbaar in drie lengtes. Belangrijk is te weten dat het nieuwe type Vito minder recht van bouw is dan het oude. Er is bij de inrichtingsvoorstellen rekening gehouden met de extra kromming die nu in de wand zit.

  De stellingen komen door deze kromming op sommige plekken iets verder van de wand te staan. Er is bij de inrichting goed gekeken of de restruimte tussen de stellingkasten nog voldoende groot is gebleven.

   

  Lengte 1

  Een praktisch formaat auto: redelijk ruim en toch niet te groot.Bij een slimme indeling kan de inhoud nog makkelijk van buiten de auto bereikt worden.

  Mercedes Vito bedrijfswagen inrichten

  Lengte 2 Mercedes Vito

  Ook hier geldt dat van buiten de auto nog gemakkelijk de inhoud bereikt kan worden die in de stellingen ligt.

  In de Vito lengte 2 passen mooi drie aluminium-houtenstellingkasten
  Mercedes Vito (L2) bedrijfswageninirchting

  Lengte 3 Mercedes Vito

  Mercedes Vito (L3) bedrijfswageninirchting

  >

  Mercedes Sprinter

  De Sprinter is hoger dan de meeste andere hoge bussen. Tot een hoogte van 1,50 meter valt er geen hinder te verwachten van de kromming van de wand bij het inrichten.

  Deze bussen zijn erg ruim van opzet en niet alleen vanwege de hoogte. Hierdoor zijn het ideale auto’s om een werkplek in te bouwen. Als deze wens er is dan kan één stelling uit het inrichtingsvoorstel vervangen worden door een lagere stelling. Hierop kan dan een werkblad gemonteerd worden. Het betreft hier dan geen standaardkast meer.

  Lengte 1

  Mercedes Sprinter Bedrijfswagen inrichting schets

  Lengte 2 Mercedes Sprinter

  Mercedes Sprinter (L2) Bedrijfswagen inrichting schets
  Call Now Button