Opbergsystemen/ imperiaal

Opbergsystemen zoals een imperiaal, laddertransportsysteem, pipe tube en glasresteel maken dat je materiaal veilig en schadevrij kunt vervoeren. Dit geldt ook toepassingen als een langgoedbak, een console voor mappen en/of tablet, een kabel- of slanghouder. Om klein assortiment vast te leggen in de bedrijfswagen kun je denken aan Raaco koffers, verdeel schotten voor stellingen, stellingbakken en inzetbakjes voor lades.

Opbergsystemen zoals een imperiaal, laddertransportsysteem, pipe tube en glasresteel maken dat je materiaal veilig en schadevrij kunt vervoeren.

Dit geldt ook toepassingen als een langgoedbak, een console voor mappen en/of tablet, een kabel- of slanghouder.

Om klein assortiment vast te leggen in de bedrijfswagen kun je denken aan Raaco koffers, verdeel schotten voor stellingen, stellingbakken en inzetbakjes voor lades.

Rhino laddertransportsysteem

Laad-, los- en vastzetsysteem voor één of meerdere ladders. Het perfecte gereedschap voor het vervoer van ladders op het dak van uw voertuig. Vanaf de grond met gemak en veilig ladders op het dak van de auto laden of lossen die meer dan manshoog zijn. Volledige lift-assistentie door middel van gasveren. Lichtgewicht ijzersterke aluminium ladderbeveiliging met anti-vibratievoorzieningen en dubbele fixatie middels verstelbare riemen. Koperen bussen en volledig afgedichte lagers voor moeiteloos bewegen. Rubber dempers beschermen de ladders. Aerodynamisch ontwerp. Leverbaar in lengtes: 2.2  en 3.1 m.

 

Het systeem is twee keer aan een 20g crash test onderworpen en is tevens volledig TUV GS gecertificeerd.

Rhino laddertransportsysteem

Rhino Pipe tube

Afsluitbare aluminium transsportkokers op het dak die borg staan voor een efficiënt en veilig vervoer van koperen buizen, leidingen en andere lange materialen. Max. 50 koperen buizen (15 mm) of vergelijkbare materialen kunnen vervoerd worden. In 2 of 3 m lengte verkrijgbaar. TÜV GS-gecertificeerd en getest aan de hand van 20G-botsingsproeven. Afsluitbare geïntegreeerde sloten aan beide zijden ter voorkoming van diefstal.

De einddelen bestaan uit een stalen schot voor stevigheid en een neuskegel van kunststof ter bevordering van de aerodynamische prestaties.

  Rhino Antidiefstal dakkoker
  Antidiefstal dakkoker

  Hoogwaardig RVS imperiaal

  De fraaie imperiaals zijn licht in gewicht en van een kras- en corrosiebestendig materiaal. De imperiaal wordt op maat ontworpen passend bij de maatvoering en belijning van uw bedrijfswagen. U kunt kiezen uit ‘full roof’ of kortere uitvoeringen.

  Vastzetten van de lading wordt vergemakkelijkt door de open zijkanten van de imperiaal. Een windruiswikkel beperkt hinderlijk geluid.

  Leverbaar in aluminium of roestvrijstaal en eventueel met loopplateau en opklapbare leuning

   RVS imperiaal voor bedrijfswagen

   Glasresteel

   Met de lichtgewicht en sterke aluminium glasrestelen kunnen glas, kozijnen en andere bouwelementen eenvoudig vervoerd worden.

    Rhino Antidiefstal dakkoker

     

    Aluminium langgoedbak

    Lange materialen snel opgeborgen in een lichtgewicht langmaterialenbak

    Aluminium langgoedbak bedrijfswagen

    Console tussen de voorstoelen

    Consoles kunnen in diverse maten geleverd worden om de ruimte tussen de stoelen efficiënt te benutten als opbergruimte. Ze worden geproduceerd in een combinatie van aluminium en hout en kunnen eventueel worden gestoffeerd.

    De console bestaat uit een bergbakgedeelte onderin voor bijvoorbeeld het opbergen van mappen en een scharnierend deksel met een opstaande rand waar tijdelijk materiaal schuifvast neergelegd kan worden. Aan de voorzijde is het deksel voorzien van een sluiting.

    Gestoffeerde middenconsole
    Gestoffeerde console

    Universele kabel- of slanghouder

    Voor het goed en veilig opbergen van slangen en verlengkabels. Kan gemonteerd worden in de laadruimte. Deze zijn verkrijgbaar in drie maten.

    Aluminium kabel- of slanghouder

    Indelingssystemen

    Raaco koffers

    Koffers verkrijgbaar in 55, 80 en 150 mm hoogte. Waarbij de maten 55 en 80 met inzet bakjes van slagvast kunststof voorzien zijn. Waarbij met bakjes verschillende indelingen mogelijk zijn. Koffers met een hoogte van 150 mm worden geleverd zonder bakjes.

    Raaco koffers in diverse maten
    Raaco Carry-Lite 55 mm hoog diverse bakjes indeling

    Kunststof inzetbakken voor lades

    Inzetbakken voor het gesorteerd opbergen van klein materiaal

    Kunststof inzetbakken medium en groot
    Inzetbakken medium en groot
    Kunststof inzetbakken klein en medium
    Inzetbakken klein en medium

    Kunststof stellingbakken

    Deze polypropyleen bakken staan in open schappen. Geschikt voor groter materiaal. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bakken zelf zijn te voorzien van extra dwarsverdeelschotten. Deze bakken blijven bij vorst soepel en uitscheuren bij gebruik komt daardoor niet voor.

    Verder zijn de bakken slagvast. Ze kunnen heel goed tegen een stootje en blijven heel bij vallen.

    Kunststof stellingbakken
    Vorstbestendige polypropyleen kunststof bakken met eventueel plastic tussenschotten

    Aluminium verdeelschotten

    Schotten om te plaatsen in lades en schappen om zo een betere vakverdeling te krijgen voor goed overzicht.

    Aluminium verdeelschotten
    Verdeelschotten op maat voor verschillende toepassingen

    Kapstokhaken

    Keuze uit losse kledinghaken of een volledige kapstok

    Aluminium verdeelschotten

    Vraag vrijblijvend informatie aan

    11 + 7 =

    Call Now Button