Opbergsystemen/ imperiaal

Rhino laddertransportsysteem

Laad-, los- en vastzetsysteem voor één of meerdere ladders. Het perfecte gereedschap voor het vervoer van ladders op het dak van uw voertuig. Vanaf de grond met gemak en veilig ladders op het dak van de auto laden of lossen die meer dan manshoog zijn. Volledige lift-assistentie door middel van gasveren. Lichtgewicht ijzersterke aluminium ladderbeveiliging met anti-vibratievoorzieningen en dubbele fixatie middels verstelbare riemen. Koperen bussen en volledig afgedichte lagers voor moeiteloos bewegen. Rubber dempers beschermen de ladders. Aerodynamisch ontwerp. Leverbaar in lengtes: 2.2  en 3.1 m.

 

Het systeem is twee keer aan een 20g crash test onderworpen en is tevens volledig TUV GS gecertificeerd.

Rhino laddertransportsysteem

Rhino Pipe tube

Afsluitbare aluminium transsportkokers op het dak die borg staan voor een efficiënt en veilig vervoer van koperen buizen, leidingen en andere lange materialen. Max. 50 koperen buizen (15 mm) of vergelijkbare materialen kunnen vervoerd worden. In 2 of 3 m lengte verkrijgbaar. TÜV GS-gecertificeerd en getest aan de hand van 20G-botsingsproeven. Afsluitbare geïntegreeerde sloten aan beide zijden ter voorkoming van diefstal.

De einddelen bestaan uit een stalen schot voor stevigheid en een neuskegel van kunststof ter bevordering van de aerodynamische prestaties.

Antidiefstal dakkoker

Hoogwaardig RVS imperiaal

De fraaie imperiaals zijn licht in gewicht en van een kras- en corrosiebestendig materiaal. De imperiaal wordt op maat ontworpen passend bij de maatvoering en belijning van uw bedrijfswagen. U kunt kiezen uit ‘full roof’ of kortere uitvoeringen.

Vastzetten van de lading wordt vergemakkelijkt door de open zijkanten van de imperiaal. Een windruiswikkel beperkt hinderlijk geluid.

Aluminium langgoedbak

Lange materialen snel opgeborgen in een lichtgewicht langmaterialenbak

RVS imperiaal

Aluminium langgoedbak

Console

Consoles kunnen in diverse maten geleverd worden om de ruimte tussen de stoelen efficiënt te benutten als opbergruimte. Ze worden geproduceerd in een combinatie van aluminium en hout en kunnen eventueel worden gestoffeerd.

De console bestaat uit een bergbakgedeelte onderin voor bijvoorbeeld het opbergen van mappen en een scharnierend deksel met een opstaande rand waar tijdelijk materiaal schuifvast neergelegd kan worden. Aan de voorzijde is het deksel voorzien van een sluiting.

Gestoffeerde console

Universele kabel- of slanghouder

Voor het goed en veilig opbergen van slangen en verlengkabels. Kan gemonteerd worden in de laadruimte.

Aliminium kabel- of slanghouder in 3 maten

Indelingssystemen

Raaco assortimentskoffers

Koffers met inzet bakjes van slagvast kunststof. Verkrijgbaar in 55, 80 en 150 mm hoogte. Waarbij met bakjes verschillende indelingen mogelijk zijn.

Raaco koffers in diverse maten

Raaco Carry-Lite 55 mm hoog diverse bakjes indeling

Kunststof inzetbakken voor lades

Inzetbakken voor het gesorteerd opbergen van klein materiaal

Inzetbakken medium en groot

Inzetbakken klein en medium

Kunststof stellingbakken

Deze polypropyleen bakken staan in open schappen. Geschikt voor groter materiaal. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bakken zelf zijn te voorzien van extra dwarsverdeelschotten. Deze bakken blijven bij vorst soepel en uitscheuren bij gebruik komt daardoor niet voor.

Verder zijn de bakken slagvast. Ze kunnen heel goed tegen een stootje en blijven heel bij vallen.

Vorstbestendige polypropyleen kunststof bakkenmet eventueel plastic tussenschotten

Aluminium verdeelschotten

Schotten om te plaatsen in lades en schappen om zo een betere vakverdeling te krijgen voor goed overzicht.

Verdeelschotten op maat voor verschillende toepassingen