Opel bedrijfswageninrichting

Opel types

  >

  Opel Combo

  Dit type komt overeen met de Citroën Berlingo en de Peugeot Partner. Het zijn ideale auto’s als je niet heel veel lading en lange spullen mee hoeft te nemen.

  Bij het inrichten is het van belang dat de ruimte niet te zeer dichtgezet wordt. Echter, de auto is vrij recht wat de mogelijkheid biedt om toch links en rechts een brede stelling te plaatsen van 380 mm.

   

  Lengte 1

  In het inrichtingsvoorstel zijn zowel links als rechts stellingen met een diepte van 380 mm ingetekend. Mocht u meer binnenruimte nodig hebben dan is er ook de mogelijkheid om rechts voor de smallere variant van 280 mm te kiezen.

  Lengte 2

  Ook hier valt er te kiezen uit alle stellingkasten te nemen met een diepte van 380 mm of aan de rechterkant een minder diepe kast van 280 mm te plaatsen. In dit laatste geval blijft er natuurlijk meer binnenruimte over.

  Opel Combo (L2) bedrijfswageninrichting schets

  >

  Opel Movano

  Dit is een type bedrijfsbus waarbij het gebruikelijk is om heel veel lading mee te nemen of een werkplek in te richten. Ook bij de hoogte 2 is er bij die laatste optie voldoende hoogte om hier goed aan te kunnen werken.

  Als een werkplek gewenst is dan kan één van de stellingen lager gebouwd worden met een werkblad erop. Dit is dan geen standaardkast meer. Desgewenst kunnen verlichting, stroomvoorziening en bankschroef toegevoegd worden.

  Een andere optie is nog hogere stellingen te nemen dan hier in het inrichtingsvoorstel. Gevaar is echter wel dat de stellingen door de wandkromming te ver naar binnen gezet moeten worden. Hierdoor wordt dan de binnenruimte beperkter.

   

  Lengte 1

  Opel Movano (L2) schets

  Lengte 2 Opel Movano

  Het verschil met de lengte 1 dat alle kasten met 2 extra bakken verbreed kunnen worden.

  Opel Movano (L2) schets

  >

  Opel Vivaro

  Dit type bedrijfswagen is verkrijgbaar in drie lengtes. Nu nog is de Vivaro gelijk aan de Renault Trafic. Dit verandert binnenkort en dan wordt dit type gelijk aan Peugeot Expert, Citroën Jumpy & Toyota ProAce.

  Bij de nieuwe versie is het extra van belang goed te kijken wat de beste wijze van inrichten is; dit type bus is net recht genoeg om dit mooi te doen.

  Voor zowel het oude als het nieuwe type zijn hier inrichtingsvoorstellen te vinden

  Lengte 1 tot 2019

  Hierin passen drie stellingen met een hoogte van 1,20 meter en elk een diepte van 380 mm waarbij nog veel binnenruimte over blijft.

  Opel Vivaro (schets)

  Lengte 1 Opel Vivaro vanaf 2019

  In het inrichtingsvoorstel worden aan de linkerkant één stelling van 7 bakken en één van 6 bakken geadviseerd voor een optimale ruimtebenutting. Mochten zoveel bakken niet perse nodig zijn dan kan ook voor één stelling van 12 bakken gekozen worden omdat dit qua prijs gunstiger is.

  Is er in plaats van een standaard schot sprake van een comfort schot dan passen links twee stellingen van ieder 6 bakken i.p.v. één van 6 en één van 7. Prijstechnisch kan er dan zo wie zo beter voor één stelling met 12 bakken gekozen worden.

  Opel Vivaro bedrijfswageninrichting (schets)

  Lengte 2 Opel Vivaro tot 2019

  Net als bij de lengte 1 tot 2019 passen hier stellingen met een hoogte van 1200 mm in en blijft er toch veel binnenruimte bestaan omdat de wand mooi recht is.

  Opel Vivaro tot 2019 schets bedrijfswageninrichting

  lengte 2 Opel Vivaro vanaf 2019

  Lengte 3 Opel Vivaro vanaf 2019

  Opel Vivaro (L3) inrichtingen bedrijfswagen schets
  Call Now Button