PRESENTATIEOFFERS & LAPTOPKOFFERS

Presentatiekoffers en laptopkoffers om je product op een overtuigende manier te presenteren of te demonstreren.

 • Om je product handig en optimaal beschermd te vervoeren
 • Leverbaar in vier verschillende hoogtes
 • Verschillende uitvoeringen mogelijk
 • Luxe uitstraling
 • Licht in gewicht

Voor een optimale presentatie worden de koffers voorzien van een maatwerk-interieur. Zo krijgt alles een vaste plaats, ligt alles bovendien overzichtelijk en raakt niets weg.

Met een New-Case van Just in Case kan dit en laat je een professionele indruk achter bij uw klanten.

Inlays op maat

Kenmerken presentatiekoffer & laptopkoffer

Luxe uitvoering

We maken voor de presentatiekoffers of laptopkoffers gebruik van hoogwaardige materialen. De afwerking van de new case wordt tot in de details verzorgd.

Moderne look

We leveren strakke presentatiekoffers met geanodiseerde profielen wat een moderne uitstraling heeft.

Lichtgewicht

Onze cases zijn zeer compact en het gewicht wordt altijd zo laag mogelijk gehouden. Hierbij verliezen we de kwaliteit niet uit het oog. Mede doordat we gebruik maken van hoogwaardige materialen en dankzij een uitgekiend interieur kunnen de koffers licht in gewicht en toch sterk blijven. Dit komt ook doordat we profiel met insteek toepassen. Door het lichte gewicht zijn de laptopkoffers praktisch in gebruik en bij het transport. 

Optimale bescherming

Door te putten uit jarenlange ervaring op het gebied van kofferbouw kunnen we zorgen voor een optimale bescherming van uw product. We hebben ervaren wat werkt in de praktijk. Hierdoor kunnen we zorgen dat de bescherming werkt, niet alleen tijdens transport maar ook in het gebruik van de flightcase. Deze wordt namelijk specifiek op maat gemaakt zodanig dat uw product optimaal beschermd is.

Representatief en professioneel uiterlijk

Door het verzorgde uiterlijk laat de presentatiekoffer of laptopkoffer een professionele indruk achter. Ook maken we de New case specifiek op maat waardoor het er professioneel en representatief uit ziet. Indien gewenst valt dit nog te versterken door uw eigen kleur te kiezen of zelfs metal-look toepassen. Verder kunt u om dit te bereiken de koffer voorzien van een logo, firmanaam of bijschrift in zeefdruk of stickervorm.

Maatwerk

Op maat speciaal naar uw wensen, bouwen we uw koffer voor de laptop of andere dagelijkse spullen. Afhankelijk van uw doelen, uw beroep en uw doelgroep maken we elke presentatiekoffer op maat. Er zijn veel opties mogelijk. Niet alleen verschillende maten en kleuren met de optie metal-look zijn mogelijk. Uw demo-systemen voor demonstratiedoeleinden kunnen we werkend inbouwen.

Voor nieuwe en bestaande koffers kunnen we allerlei mogelijke inlays leveren. Deze inlays worden op maat gemaakt en per stuk of in serie geleverd. Voor de inlays zijn er de opties hardschuim, zachtschuim, noppenschuim of plukschuim.

Ook kunnen wij allerlei specials en accessoires leveren. Denk bijvoorbeeld aan mogelijke uitbreiding met printer of voeding en voorzien van een 230V of 12V aansluiting. Verder, indien nodig, kunnen wij de koffer voorzien van metalen of houten dragers en vastzetbanden.

N-case 1 en 2

N-case 1 en 2 maken wij van 5 mm berkenmultiplex afgewerkt met HPL (High Presure Laminate). Dit is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, grijs en rood. De N-case 2 kunnen wij ook maken van 7 mm kunststofplaat kleur grijs.

De N-cases zijn afgewerkt met geanodiseerd aluminium sluitprofiel, opbouwsloten en opbouwhandgreep of desgewenst een inbouwhandgreep. Vaak worden deze N-cases gebruikt voor promotiemateriaal, kleiner materiaal of gereedschap. Voorbeelden hiervan zijn een:

 • Attachekoffer
 • Documentenkoffer
 • Laptopkoffer / computer cases
 • Presentatie- of demokoffer
 • Displaykoffer
 • Beschermingskoffer
 • Transportkoffer
 • Gereedschapskoffer
 • Flexkoffer voor het Nieuwe Werken
 • Instrumentenkoffer

 

Verschillende maten N-case 1 en 2
Verschillende maten N-cases mogelijk

Samenvatting

Wij ontwerpen en ontwikkelen uw presentatiekoffer of  laptopkoffer zo dat uw apparatuur zowel onderweg als ter plekke optimaal beschermd is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw materiaal overzichtelijk opgeborgen is. Bovendien laat het professionele design een betrouwbare indruk achter bij klanten. Met de op maat gemaakte koffer is het transport makkelijker en daarmee wordt uw dagelijkse bedrijfsuitvoering dat ook.

Vraag vrijblijvend informatie aan

15 + 3 =

Call Now Button