Renault bedrijfswagen inrichting

Renault types

  >

  Renault Kangoo

  Dit type komt overeen met de Mercedes Citan

   

  Lengte 1

  In het inrichtingsvoorstel staan twee kasten met een diepte van 380 mm. Is er meer binnenruimte nodig dan kunt u bij één of twee van deze kasten kiezen voor een diepte van 280 mm.

  Een andere praktische oplossing is om vloerlades te installeren onder de laadvloer. De inhoud is heel makkelijk te bereiken en de vloer blijft in z’n geheel beschikbaar voor andere lading.

  Renault Kangoo (L1) schets bedrijfswageninrichting

  Lengte 2 Renault Kangoo

  Hier geldt hetzelfde als voor de lengte 1 Kangoo.

  Renault Kangoo (L2) schets bedrijfswageninrichting

  >

  Renault Trafic

  Dit type bedrijfsbus is gelijk aan de Nissan Primastar, de Fiat Talento en de Vivaro van voor 2019.

   

  Lengte 1

  Bij deze vierkante bus blijft veel binnenruimte over na het plaatsen van twee stellingen  van 380 mm. De stellingen hebben een hoogte van 1,20 meter.

  Renault Trafic (L1) schets bedrijfswageninrichting

  Lengte 2 Renault Trafic

  De inrichting komt hier overeen met die van de lengte 1 waarbij de stellingen iets breder zijn en dus meer bakken kunnen bevatten.

  Renault Trafic (L2) schets bedrijfswageninrichting

  >

  Renault Master

  Dit type komt overeen met de Opel Movano en de NV400 van Nissan.

   

  Lengte 1

  Bij deze bedrijfswagen wordt of veel lading vervoerd of er is een werkplek gewenst. De auto is hier hoog en ruim genoeg voor.

  Om een werkplek te creëren kiest u één van de stellingkasten in een lagere uitvoering. Vervolgens valt hier een werkblad op te monteren. Aanvullend valt te denken aan zaken als verlichting, stroomvoorziening en bankschroef.

  Als juist veel bakkenruimte nodig is kiest u voor nog hogere stellingen. Houd dan wel rekening met dat de stellingen iets verder van de wand komen vanwege de kromming van de wand. De hogere stellingen zijn niet als standaardkast te verkrijgen.

  Renault Master (L1) schets bedrijfswageninrichting

  Lengte 2 Renault Master

  In het voorstel zijn alle stellingkasten met nog 2 bakkenruimte uitgebreid  ten opzichte van de lengte 1 versie. Eventueel hogere stellingen zijn ook mogelijk waarbij de binnenruimte iets kleiner wordt omdat de kasten dan verder van de wand staan vanwege de wandkromming. Het betreft dan geen standaard versie meer uit de aanbieding.

  Renault Master (L2) schets bedrijfswageninrichting
  Call Now Button