Stadskanaal

Uw allround maatwerkleverancier in Stadskanaal

Just in Case is uw allround maatwerkleverancier in Stadskanaal en de omliggende plaatsen. Voorheen waren wij vooral gespecialiseerd in het leveren van uw flightcase op maat, maar de laatste jaren zijn we ons ook veel gaan bezig houden met andere producten en diensten waarbij maatwerk van belang is. Naast het leveren van flightcases, zijn wij ook te bereiken voor het verzorgen van bus en bedrijfswagen inrichting, oprijplaten en interieurbouw. Al deze diensten en producten van Just in Case zijn er op gericht om uw werk en transport in Stadskanaal veilig en praktisch te laten verlopen!

Het juiste adres voor uw flightcases

Flightcases zijn essentieel voor het veilig transporteren van uw apparatuur. Om een flightcase te bouwen die aansluit bij uw wensen is goed overleg erg belangrijk. Enerzijds zorgt een flightcase (incl. omvormer) dat u het overzicht behoudt, anderzijds laat het verzorgde uiterlijk van de presentatiekoffer een professionele indruk achter op anderen. Naast een bijzondere afwerking zoals spetterlak of metal-look kunnen wij ook uw logo of bedrijfsnaam op de flightcase zetten. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Bedrijfswageninrichting stadskanaal

Bus inrichting en oprijplaten

Tegenwoordig is het flightcase bouwen niet meer per definitie de core business van Just in Case in Stadskanaal. Wij faciliteren ook de inrichting van uw bedrijfswagen en leveren ook oprijplaten zodat u uw benodigdheden veilig en gemakkelijk kunt transporteren. Voor de bus inrichting maken wij veel gebruik van duurzame Finnerup aluminium materialen. Hierdoor hopen wij ons steentje bij te dragen aan een beter milieu in Stadskanaal, maar ook u plukt er zeker de vruchten van:

  • U behoudt het overzicht in uw bus en kan uw materiaal veilig vervoeren
  • Finnerup aluminium brengt een aanzienlijke gewichtsbesparing met zich mee
  • Dit type aluminium gaat tot 15 jaar mee en u ontvangt bij aankoop 3 jaar garantie

Interieurbouw

In Stadskanaal zijn veel MKB-bedrijven gevestigd. Voor een aantal van deze bedrijven in Stadskanaal verzorgen wij de inrichting van het interieur. Ook voor u staan we klaar voor het inrichten van nieuwe balie! Dankzij de interieurbouw van Just in Case wordt uw balie een echt visitekaartje.

Just in Case: de beste keuze voor al uw maatwerk

Dankzij de vakkennis en vaardigheden van onze specialisten zijn wij in staat om tot in detail maatwerk te leveren voor uw bedrijf in Stadskanaal. Voor al uw flightcases, de inrichting van bedrijfswagens, oprijplaten en interieurbouw is Just in Case het juiste adres in Stadskanaal!

Call Now Button