Vastzetsystemen

Aluminium bind- vastzet of ankerrails & spanbanden

De bindrail of vastzetrails komt hierbij op de wand of de stelling en met behulp van spanbanden wordt de lading verankerd.

Aluminium vliegtuigrails

Met airlinerails wordt de lading vastgezet met behulp van bijbehorende vliegogen en diverse spanbanden. Ook spanstangen kunnen in combinatie gebruikt worden om de lading vast te zetten.

Aluminium hoge rails / combi-rails

Met bijbehorende spanbanden kunnen gasflessen en zwaardere lading vastgezet worden aan ankerrails. Ook hier kunnen spanstangen gebruikt worden.

Aluminium vliegtuigrails met kunststof vliegogen met daaraan een spanband met ratel

Vloeroog vlak ingefreesd in de vloer met spanband met ratel en haak

Aluminium vliegtuigrails met een los metalen vliegoog, ook verkrijgbaar in kunststof

Spanband met ratel en haak geschikt bij vloerogen en losse vliegogen in vliegtuigrails

Aluminium bindrails met spanstangsysteem

De bindrails wordt vlak ingefreesd in de vloer en tegen het plafond gemonteerd waartussen de telescopische spanstangen met veer komen. Zo kan de lading gezekerd worden tussen de wand of kast en de spanstangen.

Kan ook horizontaal met rail op de wand gemonteerd geleverd worden.

Hier een verticale spanstang waarachter een glasplaat is vastgezet waarbij op de stelling speciale stootstrips ter bescherming van de lading gemonteerd zijn

Spanstangen niet in gebruik netjes opgeborgen achter op de stellingkast

Ladderrubber-spansets

Eenvoudig en snel te monteren flexibel vastsetsysteem bestaande uit een ladderrubber met aan beide uiteinden een S-haak en bijbehorend vastzetprofiel.

Geschikt voor het vastzetten van bijvoorbeeld materialen- of gereedschapskoffers in een stelling. Maar ook voor het fixeren van andere spullen zoals bijvoorbeeld stofzuigers.

Ladderrubber spanset

Kofferklem

Hiermee kan in een aluminium stelling of kastvak een rij koffers met één handbeweging vastgezet worden, veilig voor vervoer.

Kofferklem eenvoudige bediening