Veendam – Flightcases en inrichting bedrijfswagen

Wij zijn Just in Case en zijn in Veendam uw maatwerkleverancier. Wij ontwerpen, monteren en leveren producten en diensten waarbij maatwerk het uitgangspunt is. Waar wij vroeger alleen uw flightcase op maat ontworpen en monteerden, zijn wij tegenwoordig uitgegroeid tot een echt allround bedrijf. Just in Case is het antwoord op al uw vragen op het gebied van maatwerk. Naast het verzorgen van flightcases zijn wij ook bereikbaar voor bus en bedrijfswageninrichting, oprijplaten en interieurbouw. Just in Case hoopt met zijn diensten en producten bij te dragen aan een veiligere werkplek, verkeer en transport in en rondom Veendam!

Het adres voor uw flightcases in Veendam

De flightcases van Just in Case zijn erg compact en zorgen dat uw product handelbaar is. Door de goede bescherming die onze presentatiekoffers bieden, zorgen wij dat uw spullen niet beschadigen. Een flightcase (incl. omvormer) van Just in Case zorgt ervoor dat u het overzicht behoudt en een goede indruk achter laat op klanten en andere aanwezigen tijdens bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. Tijdens het flightcase bouwen houden onze specialisten in overleg rekening met specifieke wensen van u als klant. Just in Case kan uw logo of bedrijfsnaam op de flightcase zetten en de flightcase afwerken met verschillende kleuren en soorten lak. Onze moderne koffers bieden niet alleen optimale bescherming en een uitstekend design, maar zorgen er ook voor dat u steviger in uw schoenen staat tijdens uw werk in Veendam!

Veendam Flightcases bedrijfswageninrichting

Bedrijfswagen inrichting op maat laten maken

Naast onze flightcases kunt u bij Just in Case ook terecht voor uw bus inrichting in Veendam. Wij hebben wat betreft bus inrichting bewust de keuze gemaakt voor Finnerup. Dit is een duurzaam aluminium dat volledig recyclebaar is. Groot voordeel voor u als gebruiker is dat u een hoop brandstof bespaart vanwege de gewichtsbesparing die dit aluminium met zich meebrengt.

Bovendien zorgt onze inrichting voor meer overzicht en meer veiligheid. Naast de standaardopties kunt u bij ons ook terecht voor allerlei specials, uitbreidingen en accessoires. Zo haalt u nog meer uit uw bedrijfswagen. Daarnaast leveren wij ook oprijplaten zodat u uw benodigdheden veilig en praktisch van uw bedrijfswagen naar de locatie in Veendam of elders kunt brengen.

Interieurbouw

Veendam en omliggende plaatsen staan bekend als een industriële regio. Een groot deel van deze industrie is georiënteerd op de verwerking van landbouwproducten, er is dus veel concurrentie op dit gebied. Ook als u niet in deze sector zit, is het voor uw bedrijf in Veendam van groot belang dat u beschikt over een representatieve uitstraling. Dit kunt u bereiken door verzorgde inrichting van uw interieur. Just in Case zorgt ervoor dat uw loket of balie in Veendam een visitekaartje voor uw klanten wordt!

De juiste keuze voor al uw maatwerk!

Just in Case is een grote speler op het gebied van maatwerk. Heeft u een bedrijf in Veendam of één van de omliggende plaatsen? Neem dan contact op met Just in Case en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Voor al uw flightcases, de inrichting van bedrijfswagen, oprijplaten en interieurbouw is Just in Case het juiste adres!

Call Now Button