Veendam –  inrichting bedrijfswagen

Bedrijfswageninrichting op maat in Veendam

Ook in Veendam leveren wij maatwerk bedrijfswageninrichtingen. Eerst geef je aan wat je nodig hebt in je bus. Wij denken daarbij mee. Vervolgens ontwerpen wij een inrichting die past bij jouw werkzaamheden. Als de offerte goedgekeurd is frezen en monteren we de inrichting op maat.

Naast klantspecifieke inrichtingen bieden wij ook ‘standaard’ modellen aan. Zo zijn er heel betaalbare standaard stellingkasten van hout gecombineerd met aluminium. Verder zijn er ook vloerladen van hout in een aantal standaardmaten. Met deze vloerladen en de stellingen heb je al snel een oerdegelijke en prachtige inrichting waarmee je aan de slag kan in Veendam en omgeving.

Maatwerk bedrijfswageninrichtingen in Veendam verkrijgbaar naar wens. Alles wat je nodig hebt is beschikbaar.

Veilig werken in Veendam

De inrichtingen van ons bieden een goede bescherming aan de materialen en gereedschappen die je erin vervoert. Fijn dat je spullen niet beschadigen.

Ook voor jezelf is het rijdend onderweg veiliger dat alles in laden en/of schappen ligt. Zo kan het bij een botsing niet naar voren vliegen

Daarnaast is het prettig dat je overzicht houdt. Op die manier kun je alles snel terug vinden en dat scheelt werktijd. Naar je klanten toe laat werken op die manier ook een goede indruk achter. Je werkt effectief en het ziet er professioneel uit wat je doet.

Vraag vrijblijvend informatie aan

1 + 14 =

Eigen ontwerp inrichting in Veendam

Bij het bouwen van de bedrijfswageninrichting houden onze specialisten rekening met jouw specifieke wensen. Er is waarschijnljk meer mogelijk dan je denkt. Zo kunnen we zelf zaken voor je op maat frezen voor je bus inrichting om deze vervolgens in te zetten in de contreien van Veendam.

Er is keuze genoeg wat bus inrichtingen betreft. Zo zijn er de aluminium inrichtingen van Finnerup en Tom Lock. Beide lijnen maken gebruik van duurzaam aluminium dat volledig recyclebaar is. Groot voordeel voor jou als gebruiker is dat je een hoop brandstof bespaart vanwege de gewichtsbesparing die dit aluminium met zich meebrengt.

Daarnaast zijn er ook aluminium-houten inrichtingen. Deze zijn er in een klantspecifieke en in een standaard versie. Beide versies zijn lichtgewicht en oerdegelijk, alleen het prijskaartje verschilt.

Daarnaast leveren wij ook oprijplaten zodat je spullen snel, veilig en praktisch kunt inladen en vervolgens met je bedrijfswagen naar een locatie in Veendam of elders kunt brengen.

 

 

Bedrijfswageninrichting in Veendam maken wij op maat naar wens voor jou
Call Now Button