Veiligheidsscherm

Met een veiligheidsscherm voor op school, kantoor, magazijn, de winkel, het gemeentehuis, etc. kunnen anderen je niet direct aanhoesten of niezen. Zonder zo’n scherm moet je immers toch bang zijn dat een ander je besmet. We kennen inmiddels allemaal genoeg verhalen van dichtbij om zeker te weten dat je dat niet wilt. Dus neem je liever het zekere voor het onzekere en zorgt voor een bureauscherm voor jezelf, voor je kinderen, voor je werknemers, voor je leerlingen, etc. Het is onmisbaar als je voor zeker gaat. Zie ook spatscherm auto.

Wij bieden verschillende soorten veiligheidsschermen aan. Zo is er ten eerste een los tussenscherm wat op voetjes staat. Dit scherm voor je bureau kun je afhankelijk van de situatie verplaatsen en neerzetten waar nodig. Ten tweede is er een scherm voor een vaste opstelling. Het wordt vastgeschroefd aan de onderzijde van de tafel.  Dan is er nog de tafelverdeler: het tafelscherm. Dit is een vrij breed losstaand scherm wat daardoor een tafel in twee kanten scheidt. Met deze drie schermen in combinatie zijn veel verschillende opstellingen mogelijk. Zo kun je jezelf van meerdere kanten beschermen.

Mocht er iets heel specifieks nodig zijn dan maken wij ook veiligheidsschermen op maat. Zie voor afscherming van je bureau ook de informatie over balieschermen. Geheel naar wens wordt dan een hygiënescherm ontworpen en vervolgens geproduceerd. Zo kun je bijvoorbeeld een transparant veiligheidsscherm laten maken dat afgestemd is op het al bestaande interieur.

Veiligheidsscherm van polycarbonaat

Het bureauscherm dat wij leveren, is gemaakt van polycarbonaat. Dit is beter dan een plexiglas scherm voor je bureau. Dat polycarbonaat het beste materiaal waar je een kuchscherm van kan maken heeft de volgende redenen:

 • Het is licht in gewicht
 • Zeer slagvast en daardoor geschikt voor industriële toepassing
 • Zeer helder
 • Is taai en door ons in vorm te zetten
 • Vervormd niet meer na levering
 • Zelf kun je achteraf er nog eenvoudig dingen aan verbinden of schermen met elkaar verbinden
 • Vijf jaar garantie op basismateriaal polycarbonaat volgens voorwaarden fabrikant

Plexiglasscherm

Je zoekt een plexiglas scherm staand voor op je bureau.  Echter om het coronascherm voor kantoor degelijk, mooi en veilig houden te houden, bieden wij geen plexischerm maar van polycarbonaat scherm aan. Een veiligheidsscherm van plexiglas is namelijk minder vormvast. Ook kunnen plexiglas schermen versplinteren met alle gevaar van dien. Wij bieden liever een duurzamer materiaal aan wat slagvast én veilig is.

 

Mobiele scheidingswand op voet

Dit veiligheidsscherm steekt aan één kant door buiten de tafel. Je plaatst het tussen jezelf en de persoon die naast je zit. Zo ben je dus aan de zijkant beschermd. Het scherm is licht in gewicht en heel eenvoudig te verplaatsen. Al naar gelang de situatie kun je dit scherm op een geschikte plek neerzetten. De voetjes zorgen ervoor dat het scherm twee centimeter los staat van het werkblad zodat er eventueel nog kabels onderdoor kunnen lopen.

Vast veiligheidsscherm

Voor een vaste opstelling kan een vast veiligheidsscherm goed dienstdoen. Dit scherm schroef je aan de onderkant van de tafel met vier schroeven vast. Zo zie je de schroeven niet en kan het scherm niet verschuiven. Dit is bijvoorbeeld een handig scherm voor tussen twee kindertafels.

  Tafelbreed veiligheidsscherm

  Er is ook een veiligheidsscherm verkrijgbaar dat in het midden over de breedte van de tafel staat: het tafelscherm. Zo zit jijzelf veilig aan één kant en de ander(en) aan de andere kant. Zeer geschikt voor docenten, leraren en ander onderwijzend personeel om afgeschermd te werken.

  Combinatie van veiligheidsschermen

  Door verschillende typen schermen te combineren kun je jezelf zo afschermen als je graag zou willen. Zo is hier in de foto een combinatie gemaakt van een tussenscherm en een tafelbreedscherm.

   Specificaties veiligheidsscherm

   Het polycarbonaat is van het merk Lexan. De dikte is 4 mm. Het laat net zo veel licht door als glas. De lichtdoorlaatbaarheid is 90%. Het is vrijwel onbreekbaar, dit in tegenstelling tot plexiglas. Daarnaast kan het onbelast extreme temperaturen verdragen van -30 tot +120 graden Celsius.

   Vraag vrijblijvend informatie aan

   13 + 8 =

   Call Now Button