Vloerladen

Aluminium vloerlades van Finnerup kunnen een indelingssysteem op maat krijgen. Net wat bij jouw activiteiten past.
Bodemlades van aluminium of hout vallen in allerlei maten op maat te maken. Ze worden onder een verhoogde laadvloer gemonteerd waardoor de vloer vrij blijft voor andere toepassingen
 • Vloerladen – ook wel ladebodems genoemd – komen onder een verhoogde laadvloer in de bedrijfswagen. Hierdoor blijft de complete laadvloer vrij, terwijl alle materialen opgeborgen zijn. 
 • De vloerlades zijn makkelijk van buitenaf bereikbaar. Dit maakt dat steeds in en uit de werkbus stappen niet nodig is. 
 • Fijn is dat we deze vloerladen speciaal naar wens voor u kunnen produceren. Daardoor kiest u zelf hoe u de lades en ladeblokken wilt samenstellen en onderverdelen in grofvak en kleinvakindelingen. Als dan de maten vast staan gaan wij ze voor u maken. 
 • Er zijn vloerlades van 2 en zelfs 3 meter leverbaar. De Tom-Lock lades zijn iets korter maar wel tot 200 kilo belastbaar.

Just in Case houten ladebodems

Dit systeem is voordeliger dan beide andere systemen en ziet er aantrekkelijk en verzorgd uit. Er valt naar wens samen te stellen omdat allerlei mogelijke lengte, breedte en hoogte maten op te geven zijn. Er wordt gebruik gemaakt van berkenmultiplex dat watervast verlijmd is in een combinatie van 9 en 12 mm.

  Houten vloerladen van Just in Case kunnen precies op maat gemaakt worden

  Standaard berkenmultiplex ladebodem zonder geleiders voor de Vivaro, Expert, Jumpy en ProAce allemaal in lengte 2 en , Trafic en Talento, beide in lengte 1.

  Vanaf 850 euro

  Houten vloerladen op maat verkrijgbaar. Hier lades bij de zijdeur onder verhoogde laadvloer. De geleiders zijn tot 80kg belastbaar en 85% uittrekbaar. Het gaat hier om losse modules die eenvoudig over te bouwen zijn in een volgende bedrijfswagen.

  Lades bij de zijdeur onder verhoogde laadvloer. De gelagerde geleiders zijn tot 80kg belastbaar en 85% uittrekbaar. Voorzien van een robuuste verzonken slotten die we inbouwen in de fronten.

  Het gaat hier om losse modules die eenvoudig over te bouwen zijn in een volgende bedrijfswagen. Mooi dat je spullen in de laden overzichtelijk opgeborgen liggen en mooi uit het zicht bij een gesloten auto.

  Afhankelijk van de lengte zitten in de laden 3, 4 of 5 uitneembare tussenschotten.

  Vanaf 420 euro

  Extra’s

  Kleinvakverdeling

  Om kleine materialen overzichtelijk te bergen kun je kiezen voor een kleinvakverdeling. In de voorste helft van de lade maken we dan een vakverdeling voor je op maat.

   

  Slot 

  Op iedere houten vloerlade kun je een slot laten zetten.

   

  Rubbermat

  Voor één of meerdere laden kun je rubbermatten op maat erbij kopen. Hiermee kun je de lade makkelijker schoonhouden. Bovendien rammelen je materialen hiermee minder onderweg.

  Voordelen gebruik ladebodems/ vloerladen

  • Laag zwaartepunt van de lading waardoor:
   1. Prettiger rijgedrag van de auto; helt minder in bochten
   2. Veiliger bij aanrijding want het zit onder de vloer en kan niet naar voren vliegen
  • Gelijkmatige gewichtsverdeling van de lading
  • Materialen overzichtelijk en toegankelijk opgeborgen wat tijd bespaart
  • Veilig vervoer van uw materialen
  • Een complete vlakke laadvloer blijft beschikbaar
  • Ergonomisch: niet meer in en uit de auto stappen om materiaal te pakken
  • Efficiënt want geen gangpad nodig
  • Benutting volledige laadvermogen
  • Na meerjarig gebruik zijn al onze systemen eenvoudig over te bouwen naar uw volgende auto mits de afmetingen overeenkomen
  • Het aluminium en staal aan de systemen is recyclebaar
  • Combinatie van een ladesysteem onder de vloer en stellingen mogelijk
  • Flexibele indeling op maat
  Aluminium vloerladen van Finnerup zijn zwaar belastbaar en zeer duurzaam

  Finnerup aluminium vloerladen

  Finnerup levert een ladesysteem voor het vervoer van grotere en zwaardere materialen. Dit systeem is 85% uittrekbaar en geschikt voor zware toepassingen tot 200 kg. Daarbij zijn de lades naar wens in te delen door de lengte, breedte en hoogte maten op te geven. Ook is de indeling van de lades tussentijds aan te passen.

  Dit specifieke systeem wordt bijvoorbeeld toegepast door installateurs en loodgieters.

   Vloerladen van Finnerup tot 200 kg belastbaar

   Beks ladesystemen: aluminium, kunststof en hout

   Een Beks ladesysteem is er voor de lichtere uitvoering en toepassing. Zeer geschikt voor een uitvoerige kleinvak indeling. Beks kenmerkt zich door het modulaire stapelbare systeem van lades en ladeblokken en is gericht op een complete inrichting met diverse lades. Dit systeem is bijvoorbeeld zeer geschikt voor de lichtere installatiewerker die schakelkasten inricht en aan meet- en regeltechniek doet.

   Het Beks-for-Vets systeem is uitermate geschikt voor lagere auto’s en terreinwagens bij gebruik door bijvoorbeeld vee- en dierenartsen. De Braveur-lijn is volledig op deze toepassing afgestemd met een donkergrijs uiterlijk en wit interieur, soft close systeem en automatische vergrendeling. Vergelijkbaar met een apotheker kunnen flesjes rechtop staan met indelingen voor 50, 100 en 250 ml en is de lading goed zichtbaar als de lades geopend worden. Behalve overzichtelijk, werkt het efficiënt, ziet er representatief uit en is hygiënisch. Ook geïsoleerd of met koeling leverbaar.

   Er zijn veel accessoires en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo levert Beks bijvoorbeeld een coolbox of koellade met compressorkoeling, accubewaking of extra GEL-accu, een scheidingssysteem voor medisch, chemisch en restafval, water/ zeep/ desinfectie voorziening, schrijftablet of laptoplade, stroom met omvormer voor 230 volt, extra verlichting, Dynnox brancardsysteem voor mobiliteit van een ladeblok, et cetera. Ook zijn er geschikte lades voor inbouw bij een camper.

    Vloerladen van Beks voor het lichtere werk met allerlei opties voor gebruiksgemak

    Vraag vrijblijvend informatie aan

    9 + 7 =

    Samenvatting vloerladen

    Het voordeel van vloerladen is dat zwaartepunt van de lading laag ligt en de gewichtsverdeling over het oppervlak gelijkmatig is. Hierdoor heeft de wagen een stabiele wegligging. Bovendien is het veiliger bij een aanrijding omdat de inhoud op zijn plek blijft. Daarbij is het handig dat de complete laadvloer beschikbaar blijft voor andere doeleinden. Maar ook dat het ergonomisch is want je hoeft niet meer in en uit de auto om spullen te pakken.

    Verder kun je de lades naar eigen inzicht indelen. Ze kunnen wel tot maximaal 200 kilo gewicht dragen. Voor vloerladen geldt dat er veel verschillende duurzame systemen zijn die we naar wens specifiek voor uw bedrijfswagen op maat maken. Bijkomend voordeel is dat ze na jaren gebruik eenvoudig in een auto van dezelfde afmeting over te bouwen zijn.

    Op maat gemaakte ladensysteem voor gebruik door dierenarts
    Call Now Button