Volkswagen bedrijfswagen inrichting

>

Volkswagen Caddy

Lengte 1

De mooie bolling van de Caddy maakt dat de stellingen verder uit de wand komen. Om dat te ondervangen is er een speciale standaardstelling ontworpen die aan de bovenkant smaller is zodat de bolling opgevangen wordt.

Volkswagen Caddy (Lengte 1) bedrijfswageninrichting schets

Lengte 2 Volkswagen Caddy

Voor een optimale ruimtebenutting is aan de linkerwand gebruik gemaakt van twee kasten die samen over de gehele wand een rij van 13 bakken oplevert. Mag de prijs belangrijker zijn dan een optimale indeling dan kan u hier kiezen voor één stelling met 12 bakken. In het totale verhaal scheelt dit €150,= aan kosten. De totaalkosten komen dan op €600,= exclusief btw en bezorgkosten.

Volkswagen Caddy (Lengte 2) bedrijfswageninrichting schets

>

Volkswagen Transporter

Lengte 1

In de transporter lengte 1 passen precies drie stellingen met een formaat waarin 8 bakken naast elkaar passen. De hoogte bedraagt 1200 mm.

Volkswagen Transporter (Lengte 1) bedrijfswageninrichting schets

Lengte 2 Volkswagen Transporter

Stellingen die hier goed in passen hebben een hoogte van 1200 mm. Links passen dan respectievelijk 9 en 10 bakken in en rechts nog eens 10 bakken.

Volkswagen Transporter (Lengte 2) bedrijfswageninrichting schets

>

Volkswagen Crafter

Lengte 3

Hier passen drie van de grootste stellingkasten in. De bus is dan ingericht voor €1050,=.

Mocht u de ruimte in de hoogte nog verder willen gebruiken dan kunnen ook stellingkasten specifiek op maat gemaakt worden. De stellingen zijn dan aan de bovenkant minder diep zodat de kromming van de wand opgevangen wordt. Dit betreft dan geen standaardkast uit de aanbieding meer.

Volkswagen Crafter (Lengte 3) bedrijfswageninrichting schets
Call Now Button