Goede prijs, onverwoestbaar, lichtgewicht, uniforme professionele look & in gewenste aantallen

Wagenparkbeheer/fleetowners

Je zoekt voor je wagenpark inrichtingen die professionaliteit uitstralen. Daarnaast wil je dat het een éénheid is met een uniforme look. Daar kun je mee aankomen bij de klant. Uiteraard moet het daarbij functioneel zijn en passend bij de te verrichten werkzaamheden. Dat betekent ook dat de inrichtingen licht in gewicht zijn zodat er veel materiaal mee kan voordat je aan het maximale laadvermogen zit. Tot slot wil je dat de productie van de inrichtingen in het gewenste tempo met de juiste aantallen draait. Je bent bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk wagenparkbeheer/fleetowners

Wij kunnen je leveren wat je zoekt omdat we zelf ontwerpen, ontwikkelen en produceren. De grote CNC-frees maakt alles in het juiste formaat tot op de mm.

Als groter bedrijf met meerdere werknemers zijn we in staat een heel aantal auto-inrichtingen per week af te leveren.

We stemmen graag af wat er gewenst is om dan een lichtgewicht inrichting te ontwerpen die afgestemd is op wat het bedrijf nodig heeft. Omdat we denken vanuit standaardmodules die we vervolgens aanpassen naar de specifieke wensen, blijft de prijs goed.


Voorbeelden van samenstellen en inbouwen

Als inbouwspecialist zijn we van alle markten thuis als het gaat om het samenstellen en inbouwen van bedrijfswageninrichtingen. Hieronder een kleine selectie van de mogelijkheden ter inspiratie:

Omvormers

Verkrijgbaar van heel licht te heel zwaar en van standaard all-in-one systeem tot heel specifiek systeem bestaande uit losse modules.

Signaalverlichting

Goedgekeurde verlichting om goed zichtbaar te zijn bij werkzaamheden langs de openbare weg.

Laadkranen

Imperialen