Winschoten

Bedrijfswageninrichting op maat in Winschoten en omstreken

Is jouw bedrijf gevestigd in de omgeving van Winschoten? Zoek je een inrichting die op jou werk is afgestemd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De inrichting die jij nodig hebt, maken wij tot in de kleinste details op maat. Zo werk je met een oerdegelijke en mooie inrichting wat naar de klant toe een goede impressie achterlaat.

Producten die wij zoal leveren voor een inrichting zijn:

Bedrijfswageninrichting op maat in Winschoten met aluminiumhouten stellingkasten voor sustainers, sinusstabiele omvormer van 1200 watt en spanstangen om materiaal vast te zetten

Maatwerk inrichting met aluminiumhouten stellingkasten voor sustainers voorin en voor schroeven achterin. Ook zie je een sinusstabiele omvormer van 12oo watt links voorin. De spanstangen zijn om materialen snel en goed vast te kunnen zetten.

Speciale opties

Wil je  jouw logo of bedrijfsnaam laten ingraveren? Dit kan bijvoorbeeld op de houten deurpanelen of op de kopse kant van een houten stellingkast.

Heb je nog andere bijzondere wensen. Je kunt het zo gek niet bedenken wij kunnen het voor je realiseren.

Duurzame bedrijfswagen inrichting Winschoten

Duurzaamheid is van belang. Daarom houden wij met de inkoop van materialen rekening met de gevolgen die het heeft voor het milieu. Wij hebben gekozen voor de duurzame aluminium materialen van Finnerup en Tom Lock. Deze lichte aluminium inrichtingen zorgen bovendien voor een aanzienlijke gewichtsbesparing, waardoor minder brandstof nodig is bij het rondrijden. Bovendien houd je zo meer laadvermogen tot je beschikking.

Overzicht en veiligheid

Je bedrijfswagen wordt overzichtelijker doordat je alle materialen op een vaste plek kunt bergen. Snel vind je zo alles terug wat je nodig hebt voor de uitvoering van je werk.

Ook reis je veiliger met onze stellingen. Bij ongelukken blijft de stelling namelijk heel en vliegen de materialen niet door de auto heen.

Ten slotte leveren wij ook oprijplaten zodat je jouw benodigdheden veilig en gemakkelijk met je bus kunt vervoeren vanaf jouw locatie in Winschoten.

 

Aanvragen informatie of advies!

9 + 1 =

Call Now Button