Winschoten

Voor al uw maatwerk in Winschoten en omstreken

Just in Case is uw allround maatwerkleverancier in Winschoten. Wij bieden allerlei producten en diensten aan waarbij maatwerk het uitgangspunt is. De producten en diensten van Just in Case helpen u bij uw dagelijkse werkzaamheden in Winschoten en omstreken en zorgen dat deze veiliger en praktischer verlopen. Vroeger leverden we vooral flightcases op maat, maar tegenwoordig zijn we uitgegroeid tot een echte allround leverancier. Zo bieden wij ook de volgende zaken aan:

Bedrijfswageninrichting op maat

Balie op maat
Winschoten Flightcase

Uw flightcase specialist

Just in Case is ervan overtuigd dat flightcases van essentieel belang zijn voor het veilig transporteren van uw apparatuur. Tijdens bijvoorbeeld bedrijfspresentaties wilt u het overzicht behouden en bovendien een goede indruk achterlaten op klanten en andere aanwezigen. Onze flightcase leveren wij inclusief omvormer. Verder kunnen wij in overleg allerlei specials toepassen bij het flightcase bouwen. Zo kunnen onze specialisten uw logo of bedrijfsnaam op de flightcase zetten. Ook is het mogelijk om het binnenrack af te werken met spetterlak, metal-look of gekleurde rackafwerkingen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Just in Case!

Bedrijfswagen inrichting en inclusief oprijplaten>

Just in Case niet alleen maar gespecialiseerd in het bouwen van uw flightcase op maat. We zijn ook zeer bedreven in het faciliteren van uw bus inrichting. Duurzaamheid is voor Just in Case iets vanzelfsprekends en daarom houden wij met de inkoop van materialen rekening met de gevolgen die het heeft voor het milieu in Winschoten en omringende plaatsen. Wij hebben gekozen voor de duurzame aluminium materialen van Finnerup. Dit lichte aluminium zorgt voor een aanzienlijke gewichtsbesparing, waardoor u minder brandstof hoeft te verbruiken. Bovendien beschikt u over meer laadvermogen. Uw bedrijfswagen wordt overzichtelijker en veiliger door onze stellingen en kasten. Ten slotte leveren wij ook oprijplaten zodat u uw benodigdheden veilig en gemakkelijk van uw bus kunt vervoeren van uw locatie in Winschoten.

Uw adres voor interieurbouw

Zoals gezegd is Just in Case de laatste jaren uitgegroeid tot allround maatwerkleverancier. Dit houdt in dat we ons ook zijn gaan bezig houden met de inrichting van interieur in Winschoten. Hierbij moet u denken aan balies en loketten. Uw balie of loket kan dankzij de interieurbouw van Just in Case uitgroeien tot een mooi visitekaartje voor uw klanten in Winschoten!

De beste keuze voor al uw maatwerk

Just in Case is uw specialist in Winschoten voor flightcases, de inrichting van bedrijfswagens, oprijplaten en interieurbouw. Dankzij de kennis en vaardigheden van onze specialisten, zijn wij in staat om tot in de kleinste details maatwerk te leveren.

Call Now Button